Farma

Londonmannen
29.09.2020 kl 10:46 5895

Enig i det. Man skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt, heter det. Og ReiThera har enda en lang vei må gå og mye er fullstendig i det blå.

Men det interessante er at AZT pr dags dato har svært mange kunder som befinner seg i utviklingsfasen med medisiner og behpovet for enzymer på dette stadiet er relativt beskjedent. Veksten i AZT kommer primært av økende etterspørsel etter ATZ sine enzymer og stadig økende antall nye kunder. Men det stor spranget ligger i potensialet om at flere av disse kundene vil gå fra å være i utviklingsfasen til å få et godkljent produkt som så går over i komersialineringsfasen. En fase der behovet for enzymer vil gå kraftig opp. Og jeg kan ikke benekte for at det å vite at AZT sitter med en betydelig kundeportefølje der flere av kundene kan komme til å gjennomgå en slik utvikling, er svært så pirrende. Hvorvidt ReiThera blir en av dem er enn helt i det blå. Men når man ser volumet på de avtalene som ERU har inngått, så forteller det oss litt om hva som rører seg rundt AZT.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.