Farma

rischioso
29.09.2020 kl 12:03 7621

RE - Etter fase2 vet man effekt

* Tull og tøys, etter den akselererte uttestingen (om den noen gang blir ferdig) så vil man kunne ha begrensede indikasjoner på virkningsgrad - kunne ha og begrensede fordi testgruppen er svært liten (60) og fordi man ikke kjører monotesting av kun bemcentinib, MEN også std care i både testgruppen og sammenligningsgruppen - mao, det vil igjen føre til at av totalt 60 personer så vil knappe 30 pasienter få bemcentinib i Sør Afrika og knappe 20 personer få bemcentinib i UK.

Dette betyr igjen at risken er til stede for at indikasjonsverdiene blir for svake og at man må utvide uttestingen før en eventuell fase3 - eventuell fordi det kan vise seg at det stopper i fase2 pga for liten eller ingen virkning utover std care.

Kommer de seg videre så er det først i fase3 at det vil bli en reell uttesting - reell fordi man vil måtte gjennomgå en uttesting på flere tusen pasienter over en lengre periode så ingen short-cut i denne prosessen som visse virker å tro ...

Og kommer de seg ikke videre så vil kursen være tilbake i intervallet 15-20nok på et blunk der hvor kursen var før håpet om en coronabonus ble innbakt - en høyst reell risk man burde ta høyde for ...

Aldri dumt å forholde seg til realitetene ... ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.