Offshore

Kontur
09.11.2018 kl 14:12 12242

Det bør bli en slutt på å sammenligne DOF og SOFF. De to selskapene er helt ulikt finansiert, strukturert,satt sammen og i det hele tatt.
Men at DOF managment eller styreleder snart ikke tar grep og informerer markedet på en skikkelig måte er omtrent like uforståelig som at enkelte ikke ser forskjell på de to rederiene.
Her varsler de om obligasjonslån for snart to uker siden og så gjentar de omtrent samme melding i dag, ref endring valuta.
Er Møgster begynt å miste grepet?
De tøffe gutta varsler kapitalgrep det ene øyeblikket og så at pengeplasseringen er gjort i det neste. De drar det ikke ut i ukesvis og dagesvis.
Nei, her må det andre boller til. Dette er ikke greit, nå går kursen ned på 5 tallet igjen og det kun dager framfor Q3 som vi har sett fram til så lenge fordi vi håper og tror på det løftet som DOF og DOF eierne fortjener.
Ber om skjerpings nå og håper de sender ut en melding om at lånet er på plass før børsslutt i dag.
Håper og at ledelsen tar et lynkurs i Power Point øver seg på presentasjonen før fremleggelse og at CEO møter opp denne gang.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.