Offshore

5198
11.11.2018 kl 20:51 4013

All ære til de som skriver på denne tråden, mange smarte, flinke mennesker der ute. Ser også at det er endel som jobber ute, artig å høre deres synspunkter. Det som går igjen fra bransjefolk er at DOF sin flåte er den beste vi har her i denne bransjen og at folka som jobber der er flinke. Q3 bør være bra ellers blir det en lang vandring på 5 tallet. Mons var borte sist, misforståelser og litt tafatt holdning fra ledelsen dro denne unødvendig mye ned etter sist presentasjon.

Mener det må være lov for ledelsen å komme med litt positivt ikke bare stå der og offe seg over et dårlig marked. Hva om ledelsen gikk ut på tirsdag å sa at bondlånet var i boks, at dette medfører at de er ute av krisen for godt. Markedet er i bedring men ting tar tid som vanlig, de har ingen konkrete planer for DOF Subsea nå pga for lav prising men at det her vil skje noe på sikt. Så leverer de et nullresultat men inntekter på ca 1,9 milliarder og EBIT på ca 300 millioner.

Kursen ville gått 20% samme dag, etter avisene hadde skrevet om Q3 rapporten hadde den gått nye 10% dagen etter. Dette er ikke å hause selskapet men å vise at man har troen på selskapet man driver.

Mener at det nå er viktig at ledelsen tar grep, og gjør det klart for markedet at DOF klarer seg fint i det markedet vi har, viktig å skape litt avstand til SOFF og andre selskap i bransjen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.