Dagens tema

polemiker
12.11.2018 kl 13:12 1127

Hun er valgt inn av folket for å være stortingsrepresentant og skal representere Frp. "Lønna" hun og alle de andre representantene får er altså ikke knyttet opp mot deltagelse i komitemøter. Det at noen surmaga sosialister mener hun bør bruke mer av tiden sin til å sitte å høre på deres pjatt tror jeg ikke vi bør ta så høytidlig.

Årsaken til at de vil hun skal være med på disse møtene er nok ikke for at de er så spesielt glad i henne, men er nok heller for å forhindre at hun får så mye oppmerksomhet når hun reiser rundt i landet. Selv får de null oppmerksomhet og media gidder knapt refere fra møtene deres.

Regjeringen utgjør mindretallet i komiteen og når vi vet hvordan sosialistene oppfører seg i "demokratiet", stemmer de heller i mot sine egne overbevisninger enn å stemme for regjeringens forslag. Det som gjør livet verdt å leve for disse venstrevridde komitemedlemmene er å påføre H/FRP nederlag, men tilfredsstillelsen er ikke like stor når ikke Listhaug selv er tilstede.

Uansett hva Sylvi foreslår eller går inn for, så vil AP,SP og SV være programforpliktet til å være i mot. Derfor kan det vel faktisk være til regjeringens fordel at hun holder seg mest mulig borte fra møtene og overlater dette til sin varamann. Politikk på dette planet dreier seg mye om taktikk og strategi, men det er vel ikke forventet at Nekkejk skal forstå så mye av dette ;-)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.