Grønne aksjer

Nanoq
12.10.2020 kl 20:58 3589

Her er også en fornuftig mann som har sterk tro på Quantafuel-suksess framover:

Den tidligere Get-sjefen (CEO i Get TDC/Telia fra 2000 -2019) er nå investor. Han satset på Quantafuel for halvannet år siden, gjennom en aksjeemisjon i selskapet.

I dag sitter Evensen med aksjer i selskapet verdt 141 millioner kroner – en aksjepost som har steget med 55 millioner bare siden sommeren.

En opplevelse av nettopp problemet med plastavfall er en viktig grunn til at Evensen satser penger på Quantafuel.

– Det startet egentlig med en dykketur i sydlige strøk, hvor jeg svømte rundt med plast på alle kanter. Det var grusomt.

– Så kom dette selskapet opp, som etter mitt skjønn har en fantastisk idé, med å kunne omdanne plastavfall til biodiesel og nafta, sier han.
Evensen sier han brukte tid på å forstå teknologien, og ble overbevist.

I etterkant har også teknologien blitt bekreftet av Quantafuels industrielle samarbeidspartnere og gjennom oppstarten av selskapets gjenvinningsanlegg i Danmark, påpeker han.

Mer her:
https://e24.no/boers-og-finans/i/Ln0KKx/norske-investorer-ploeyer-milliarder-inn-i-den-nye-oekonomien-markedet-er-en-saueflokk

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.