Grønne aksjer

Reserven
12.10.2020 kl 21:25 3440

Mange, inkludert VOW-Hammeren, snakker om å gjøre plastavfall om til hydrogen. Enhver med ungdomsskole-kunnskaper i kjemi vet at ALL plast består av minst de 2 grunnstoffene Hydrogen & Karbon, og ALLTID mer Karbon enn Hydrogen. Å ta ut hydrogenen fra plastavfall har aldri vært et problem, bortsett ifra:
• Krever veldig mye energi
• Hvor skal du gjøre av all den faste karbonen som blir til overs?  På fyllinga, dumpe i havet?

Da er det QFUEL gjør mye smartere, resirkulerer plastavfall til ny 100% ren plast, attpåtil med fjerning av 90% av drivhusgassene, som hovedsaklig brukes som energi til å drive prosessen som gjør resirkuleringen.

Quantafuels fordeler:
• Resirkulerer plastavfall til ny 100% ren plast med fjerning av 90% av drivhusgassene i plastavfallet
• Prosessen krever nesten null ekstern energi da den drives nær 100% av gassen som frigjøres fra plastavfallet under prosessen
• Det lille restavfallet som blir igjen, er en form for koks som kan brukes som energi, både industrielt og i forbrenningsanlegg

https://no.wikipedia.org/wiki/Koks
Før i tiden var det vanlig å fyre med koks om vinteren. Besteforeldrene mine i København gjorde det, før de senere gikk over til olje. Husker godt at jeg hjelp morfar med å bære opp koks ifra kjelleren.

Redigert 12.10.2020 kl 21:30

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.