Finans

omans
13.11.2018 kl 15:29 3096

Ok. Først, kjedelig at du startet Bear kjøp litt for tidlig. Spørsmålet du stiller til meg er selvfølgelig vanskelig å svare på, men du spør når jeg tror.
Økte renter og fravær av kvantitative lettelser er mer en normalsituasjon, men det er som du skriver noe folk frykter kan gi nedgang.
Når mange nok frykter dette, kan det gi nedgang i segselv en periode, men tror du dette vil utløse negativ vekst? Fravær av dette er som regel et tegn på at veksten kan klare seg for egen maskin (som du skriver litt om), man kan si FED ikke klarer jobben sin, men de gjør jobben sin.

De to foregående markedstoppene kalles som kjent dot.com og housing. Tror etter denne turbulensen at det kan komme en form for boble innen noe, som en kanskje ikke ser helt nå. Dette kan vare par år eller noe, men blir spekulasjon.

maniaer kan komme ut av det blå, f.eks bitcoin og dot.com, og toppe en lang trend.

2års Forward P/E på sp500 var 13.8 for ikke lenge siden, og dette er under snittet tilbake til 1996
Sånn sett er ikke aksjer dyre idag.

Nå har børser kjørt seg litt fast i korreksjonen og oljeprisen er nedadgående siden 86 doll.
Hvor lang tid dette tar før det er på stell igjen gjenstår å se.

Men altså, tror at selv om det har gått opp i 10 år, er det ikke slutt med dette. Seculare bullmarked varer som nevnt 14+ år, og vil iallefall se an 2 år til, som Forward P/E indikerer at vil god risk reward.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.