Olje

Imprex
13.11.2018 kl 17:09 5740

Tross alle omstendigheter, røde tall og kraftig fall i olja holdt PEN seg relativt godt i dag. Var redd skrellen ville bli mye styggere. Men det er enda mulig at vi siger ned til emikurs. Det kan bli en obligatorisk reise ned dit under dagens klima. En uke til oppdatering fra BWO. Kursmålene godt opp på 20-lappen står seg ennå.


https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/11/Stygg-oljedag-paa-Oslo-Boers-Equinor-stupte-31-miliarder

Analytikerne i Sparebank 1 Markets oppgraderer sin anbefaling på Panoro Energy til kjøp. Ifølge TDN Direkt velger de samtidig å gjenta sitt kursmål på 24 kroner.

- Selv om Panoro rapporterte tredjekvartalstall under våre anslag mener vi investorer burde fokusere på den kommende produksjons- og kontantstrømveksten selskapet vil rapportere etter gjennomføring av det innvannende kjøpet av OMV Tunisia. Over de neste få kvartalene venter vi at selskapet vil triple produksjonen og rapportere positiv reserveutvikling for Dussafu-lisensen, skriver meglerhuset.

Selskapet hentet nylig inn totalt 30 millioner dollar, tilsvarende 255 millioner kroner.

Blant investorene som lot seg lokke, finner vi investor Christen Sveaas, som gjennom selskapet Kistefos tegnet aksjer for totalt 80 millioner kroner, skriver DN.

- Vi har deltatt i emisjonen fordi vi synes dette fremstår som en god investering i et selskap som vi vurderer å være attraktivt priset, sier konsernsjef i Kistefos, Bengt A. Rem, til DN.

--
Keep Calm and Carry On!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.