Finans

Hugoil
14.11.2018 kl 13:40 5268

Børsene har den siste tiden hatt vanskelig for å gå noe særlig mer. US-indekser har kommet under lange snitt, også 200d. for NASDAQ som er ledende indeksi sykelen nå grunnet forhold nevnt tidligere.. SP500 er liiike under 200d og Dow rett over. Også OSEBX bør ned og kanskje under 200d, det er lenge siden nå. DAX ligger under alle dagsnittene og har avgitt 2års salgsignal HS, mens US-indeksene har årslangeREKTANGLER. Det brygges salgsformasjoner i de andre indeksene også. OSEBX brygger i likhet med USindekser 6mnd HS- med halslinje lik 200dsnitt for OSEBX.

Siste 3-års rally er det mest hatede rallyet noensinne - også fordi det har ligget ute tidenes største short i USA - som har etterhvert måttet dekke seg litt inn på buy-the-dip - men som også ser fordelen/bidrar i å få dekket seg inn i korreksjoner.

Olja brøt i forrige uke ut og ned av 2-års stigende trend og vil nok ligge svak fram til OPEC-møte i beg. des. og deretter er det veldikehold av raffinerier, så det brede klimaet indikerer ned. Poltisk begivenhet/uroligheter kan komme 21. nov., enten det er Trump/høyre- vs venstreside, eller Italia-prosessen som får kalrt fram i dagen at ESB-obligasjonene ikke er omsettelige i 2.håndsmarkedet - fordi ingen vil kjøpe så stor risiko til så lav rente, så renta må opp, kraftig opp.
Redigert 14.11.2018 kl 13:52

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.