Sport og spill

midtikøajohnny
15.10.2020 kl 23:00 7277

Grattis Magnus!


Magnus Carlsen vant turnering på hjemmebane

Magnus Carlsen vant Norway Chess

NTB
15. okt. 2020 20:42
Sist oppdatert én time siden

Det så ut til å gå mot remis, men Magnus Carlsen nedkjempet Alireza Firouzja og er med torsdagens seier vinner av Norway Chess 2020 før den siste runden.

Partiet munnet ut i et bondesluttspill der Carlsen hadde to bønder mot Firouzjas ene. Selv om iraneren hadde bare noen sekunder igjen på klokka så han ut til å holde unna, men en kjempetabbe bikket partiet Carlsens vei.

https://www.aftenposten.no/sport/sjakk/i/2dGlvB/magnus-carlsen-vant-turnering-paa-hjemmebane


Kveldens humørpille i Play Magnus sammenheng kommer imidlertid (igjen) fra India! Indiske Times of India vier nemlig dagens kontraktsinngåelser med TV2 og NRK større oppmerksomhet enn norske medier selv om flere i dag publiserer NTBs artikkel om kontraktene. Mye mer utfyllende info. Intervjuer med både TV2 og NRK om satsingen. Lover godt for Play Magnus' uttrykte ambisjon om å gjøre sjakk til en internasjonal TV Sport dette!


Champions Chess Tour set to get wider aud ..

Read more at:

http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/78686117.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst
Redigert 21.01.2021 kl 02:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.