Offshore

monitor1
16.10.2020 kl 00:29 13203

Mye rart som skrives her og der på forum, især når fokus ligger på « enorme verdier». Den hører jeg hele tiden, især på selskapet som ligger nede for telling. Det hjelper vel ingenting om du sitter på mye teoretiske verdier, når gjelden overstiger disse « verdier», eller når du ikke tjener penger. Det gjelder hele riggsektoren, og alt av kapitalintensiv virke. PGS er snart der riggsektoren er, og flere bransjer står for tur. At COViD snart gir seg er tull. Vi er i bølge nr.2 nå, og det kommer en hovedbølge neste år. Da vil man være igang med tildels eksperimentell vaksinering, men hovedbølgen kommer, og vaksinering av en hel verdensbefolkning tar ikke noen få uker. Å satse på PGS av alle aksjer er gambling, med høye odds. Les alle dusteinlegg på NAS, hele riggsektoren bla bla.
Aksjer generelt er , det de som pakker det inn i sølvpapir « kaller « likviditetsdrevet». Det betyr at folk velger å kjøpe aksjer fordi de ikke får avkastning ved å ha de stående i banken. Samtidig har alle politikere i verden godtatt gavepakker til de rikeste i en grad som aldri har skjedd før, og de er i samme situasjon.... Det samme skjer innenfor eiendomspriser som bare fyker oppover....» likviditetsdrevet». Selvsagt er dette den største såpeboblen noensinne....«Verdier» er løsrevet fra inntjening. Hvem bryr seg så lenge alle tjener penger.... å satse på PGS er å satse på den delen av boblen som sprekker først....Man kan ha verdens flotteste bibliotek, men når ingen er innom sjappa, så sitter du igjen med kun utgifter, avskrivninger og nedskrivninger.
Redigert 16.10.2020 kl 00:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.