Offshore

5198
14.11.2018 kl 15:54 2546

ØrsteinStraitB skrev Hahahahahaha!
På kort sikt er det vel bare kontraktene det ble hintet om på Q3 som kan dra denne litt opp igjen, vi får ikke bekreftelsen som alle venter på før Q1 er levert. Da vil tallene vise at det siste skipet har kommet på rate men blir ikke så mange dagene det kvartalet så Q2 blir første kvartal med full effekt. Må si jeg aldri trodde selskapet kunne bli så rimelig som nå. Selskapet er i en utrolig mye bedre posisjon nå en under emisjonen, vi har også fått bekreftet at PSV( har startet å materialisere seg) og subsea er i sterk bedring mens dette var bare spekulasjoner når emisjonen ble satt.

DOF er i en posisjon der de virkelig kan dra nytte av bedringen som er ventet i markedet, får håpe ledelsen tar noen grep for å vise frem verdiene. Hilde virker det som har tatt oppgaven med å snakke med media og distansere seg fra andre supply selskaper seriøst.

Kurs er umulig å tippe i denne, ingen kan si hvor mellom 5 og 15 kr denne er om 6 mnd, men inntektene vil øke fra Q1 2019 så all fornuft tilsier at kursen også burdet øke. Men aksjemarkedet bør ikke prise inn dette. Normalt skulle vi nå hatt en oppgang i kursen da fremtidsutsiktene fra Q1/Q2 -2019 og utover er strålende.

DOF kommer til å være cash positive med 1,5-1,8 milliarder de neste 12 mnd, dette vil bare øke de neste årene. Merkelig at de er priset til omtrent samme summen.
Redigert 14.11.2018 kl 16:30

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.