Offshore

5198
15.11.2018 kl 11:11 2930

Bra noen fremdeles er optimister, men reaksjonen etter Q3 så jeg ikke komme. Hadde selv håpet på 100 millioner mer i inntekt ellers var resten som ventet. Q4 eller Q1 blir ikke noe bedre heller motsatt. En kan håpe ekstraordinære nedskrivninger snart er over dette er en liten trigger i seg selv. Ellers er det bedringen vi ser komme i 2019 som er motivasjonen for å sitte i denne. I 2018 startet investorer å laste opp denne i desember da de fleste håpet på en bedring i markedet i løpet av 2018. Bedringen kom men var ikke stor nok til at markedet ble fornøyd. Nå er vi vel akkurat der vi var etter emisjonen sist, men selskapet er sikret finansielt frem til 2023. De klarer seg faktisk i det markedet som er nå samtidig som de betaler ned utrolig mye gjeld.

Resultatet blir dratt ned av urealisert valutatap og ekstraordinære nedskrivninger, hadde det ikke vært for disse postene ville selskapet gått i null på bunnlinjen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.