Grønne aksjer

Fluefiskeren
20.10.2020 kl 13:42 1925

Jo. Forsåvidt, men jeg tror vel at et selskap som har gått med overskudd og på en måte har etablert seg i markedet ikke er like påvirket av en hype som det vi har sett fra andre den siste tiden. Det er jo helt vilt. QFUEL emmiterte på 70 kroner og «alle» var begeistret når det var store investorer som ble med. For de måtte jo vite dette liksom. Man må slutte med denne nesegruse hyllesten av store investorer og analytikere. De vet ikke mer enn andre. QFUEL har falt utrolige 33 % siden emisjonen og dratt med seg VOW ned på samme måte som de trakk VOW opp for ikke lenge siden. Viser bare at aksjonærer er noen umodne folk som lar seg styre. Dessverre dreier børsen seg om minst 90 % psykologi enten man liker det eller ikke.

For å oppsummere tror jeg altså at VOW ikke har gått like mye som en del andre fordi den hadde gjort fra seg mye av stigningen før koronaen. Er rett og slett litt lengre fremme.
Redigert 21.01.2021 kl 07:16

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.