Offshore

5198
15.11.2018 kl 20:09 2378

Marco83

Kan være tildels enig med deg når det gjelder AHTS og PSV dette er et tøft marked selv om ledelsen hevder de nå har levelige rater på PSV. Aktiviteten i subsea er sterkt økende men dette har ennå ikke gitt utslag i høyere rater. Dette er et utbombet marked noe prisingen av selskapene tydelig viser ( 15-30% av bokført egenkapital). Personlig ser jeg at DOF konsentrerer seg mer og mer om subsea da dette er stedet en kan tjene penger fremover.

Trist marked, trist kursutvikling, litt skuffende 2018 sesong. Men er av de som tror oppturen bare er utsatt. Syns vi har sett flere gode tegn på,starten av en bedring i år.

DOF har nå skaffet seg handlingsrom til å vente på oppturen, det er det skumle med flere av de andre rederien de har ikke mulighet til å vente uten å kjøre full restrukturering med emisjon osv. Da blir aksjonærverdiene borte uansett hvor bra det går med selskapet etterpå. Egentlig litt trist men bare se på SOFF, blir ikke mange smulene igjen til aksjonærene. DOF emisjon 6kr, SOFF emisjon 12kr se på kursen nå, tydelig hvem som har det finansielle i orden.
Redigert 15.11.2018 kl 20:15

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.