Offshore

5198
15.11.2018 kl 21:36 2240

Jeg forstår det slik at du følger DOF men ennå ikke er aksjonær, stemmer dette? Artig når det er folk på forumet med kunnskap som dette. Ser du noen rederier med bedre potensial en DOF fremover? Tror selv subsea vil bli det store fremover men er vanskelig å si når ratene starter å bedre seg ( jeg står på at etterspørselen har tatt seg opp og at neste er ratene nå snakker vi subsea). Potensialet i DOF er at de er ferdig investert (feb 2019) og klare for oppturen, de har en markedsverdi på 1,6-1,7 milliarder mens bokførte verdier er rundt 10 milliarder. På et tidspunkt vil det også bli gjort noe med DOF subsea. Neste er at de betaler ned utrolig mye gjeld skal ikke så mange årene til før gjelden er på et veldig komfortabelt nivå.

Er det noe av dette du ikke ser eller mener ikke stemmer, eventuelt dine synspunkter.

PS skipene til DOF er stort sett av første klasse 90% så bør være greit å sette verdier på disse da de helt sikkert har kjøpere eller kontrakter selv i dette markedet.
Redigert 15.11.2018 kl 21:38

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.