Olje

really
15.11.2018 kl 23:38 2341

Tror du bommer kapitalt der, 5198, finansieringen er ikke på noen måte i orden, selv om obligasjonslån de nettopp hentet tyder på at refinansiering er mulig. Jeg hadde trodd markedet ville oppfatte obligasjonslånet som positivt. Det viser at DOF oppfattes positivt hos långiverne. Soff f.eks. Er ikke der.
Men den negative stemningen ligger som et vått teppe over markedet generelt og oljebransjen spesielt.

Men oljen er kraftig oversolgt, sauderne er lurt og forbannet og OPEC forbereder tiltak. For publikum formaner Trump OPEC om å pumpe på, han skal ikke ha skylden for dyr bensin. På bakrommet er beskjeden, få oljeprisen opp. RSI var godt under 20 denne uka, tilsier en kraftig reaksjon opp. Shale oil tjener ikke penger på dette nivået, men må pumpe likevel, der står kreditorene i kø. Oljeoverskuddet er sannsynligvis fiktivt slik Bjarne Schieldrop i SEB sa for noen dager siden. Det eneste som kan forhindre det er et fall i etterspørselen. Men så langt opprettholder analytikerne anslag på forbruksøkning av olje på over 1% både i år og neste år.

Morsomme tider!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.