Sport og spill

SilverTailFox
23.10.2020 kl 08:48 6057

Fantastisk Anbefaling fra megler på DN:
Play Magnus
Selskapet utvikler en app og en nettside hvor brukerne kan spille sjakk mot en datamaskin som imiterer Magnus Carlsens ferdigheter i forskjellige aldre.
– Et mageplask av et børseventyr så langt dessverre, men vi synes investeringscaset er attraktivt, sier han.
Aksjen har falt 26 prosent etter knappe to uker på børs.

Lee Ludvigsen mener online sjakkspilling vokser voldsomt og at en veldig lav andel aktive sjakkspillere faktisk betaler for kursen, men at de som faktisk gjør det har ekstrem betalingsvillighet. Forvalteren viser til at Play Magnus hadde rundt 30.000 betalende brukere ved utgangen av første halvår, men at det finnes 40 millioner registrerte spillere på Chess.com.
– Her ligger det altså et stort potensial i å få flere sjakkspirer til å benytte seg av digital kursing, om så på noe lavere priser, sier han.
Om selskapet når målet om en omsetning på 60 millioner dollar i 2025, tror ikke Lee Ludvigsen markedsverdien vil stå igjen på 810 millioner kroner.

https://www.dn.no/bors/oslo-bors/fantasyfond/vaccibody/32-nye-selskaper-pa-bors-her-er-ekspertenes-favoritter/2-1-895830
Redigert 21.01.2021 kl 02:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.