Farma

Londonmannen
16.11.2018 kl 13:32 8281

Vel, de siste dagene har vært tunge som PHO aksjonær. Men jeg har ingen tro på at kursen blir liggende på dette latterlige nivået frem til Q4 presentasjonen. Tungsinnet vil nok forsvinne om ikke mange dagene og da vil folket begynne å se med litt klarere øyner hva dette dreier seg om, et selskap med verden for sine føtter, behagelig lav risiko og med et genialt konsept. For hvert scope Storz utplasserer, så er PHO sikret salget av Cysview i overskuelig fremtid. Og dess flere scope som utplasseres dess bedre blir inntjeningsgrunnlaget for PHO.

At PHO vil ta store deler av det amerikanske markedet har jeg aldri vært i tvil om. For amerikanske pasienter er ikke dummere enn at de skjønner risikoen de tar ved å la seg undersøke med noe annet enn BLCC teknologien. Og de mengder av pasienter som fortsatt gjøpr det, gjør det fordi BLCC teknologien fortsatt ikke er tilstrekkelig utbygget. Men det skjer raskere og raskere og flere og flere vil benytte seg av BLCC teknologien. Følgelig øker ikke bare antall scope utplassert, men også antall pasienter undersøkt med hvert scope. Det er det som gir akselererende vekst. Noe markedet snart vil se avleire seg på bunnlinjen til PHO.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.