Olje

5198
16.11.2018 kl 15:58 1953

Så lenge ikke kursen er utfra fundamentale forhold er kursen bare tall, 4kr er 30% ned har litt vanskelig for å se det nå men trodde heller ikke vi skulle under 6kr.
4 kr vil prise selskapet til 1,2 milliarder eller ca 60% av det de betaler i avdrag i året. Kommer noen kontrakter nå de meste ukene får håpe det får denne til å stabilisere seg mellom 5-6kr. Skal ikke rare volumet til for å løfte denne det er bare det at nå er interessen totalt fraværende på kjøpersiden.

Men på dager som dette ser det fryktelig mørkt ut, olja opp, OB opp, kursen ned 3-4%


Hadde vært artig å høre hva CP sin kommentar til analysen var i dag

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/02/DOF-fortsetter-aa-vaere-en-av-vaare-beste-ideer-for-2018

De som fremdeles har cash og kjøper litt hele tiden mellom denne vinteren vil gjøre tidenes kupp mener jeg.

Husker Mons sa det var tidenes mulighet da DOF hadde emisjon til 1kr (10 kr i dag) så her er det flere som kjenner bransjen ut og inn som har bomma totalt.
Han mente det også for flere i ledelsen har handla mye i emisjonen til 1(10kr) og emisjonen til 6kr så ikke bli dratt for langt ned av dagens kurs.
Ledelsen hadde også sikkert aksjer fra før så forundrer meg ikke om snittet til de fleste er 7-9kr, det er en liten trøst oppi alt dette.


Takk Gud for at selskapet er sikret frem til 2022 og mest sannsynlig ikke har noe problem med å få obligasjonslån etter dette heller. Hadde selskapet måttet ha en emisjon i nærmeste fremtid hadde 3-4 kr kommet fort.

Se på Subsea7 samme selskap men uten gjeld alle har jo kjøpsanbefaling på denne.
Redigert 16.11.2018 kl 16:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.