Shipping

cold
17.11.2018 kl 09:35 2715

Fregatten ligger på koIissjonskurs og holder hele 17 knops fart. Skipet blir ropt opp flere ganger og advart men blir kontant ignorert. Etter mitt syn er dette er ren sabotasje og jeg mistenker at den russiske kapteinen om bord sammen med medsammensvorne har utført dette oppdraget for russisk etterretning. Hvis du jobbet for russisk etterretning og hadde mulighet til å senke HI; dere må bare innrømme at lydopptakene tilsier at dette var ren sabotasje. I Storbritannia har de nå avdekket at bortimot 75 000 av de vel 150 000 russerne som er bosatt der jobber eller på ett eller anna vis er engasjert hos den russiske etterretning. Er det virkelig noen som tror det er annerledes her til lands? Russerne har infiltrer hele landet både politisk og militært. Grunnen til dette er veldig enkel. Folk tørr ikke gripe tak i mistenksomhet i frykt for at noen kan bli såret. Forsvaret i Norge er en dårlig vits. Man er nødt til å følge opp høye offiserer og drive effektiv etterretning og slå til med det samme. Også PST sjefen i Norge er kvinne så da er det på med silkehanskene og late som alt er bra, lage et inntrykk av at alt står bra til. Sannheten er at de har mistet kontrollen for lenge siden. De har ikke ressurser til å følge opp flere tusen islamister og samtidig drive kontraspionasje!

Forsvaret har varslet at de trenger ett år(!) på denne saken (som kunne være løst på under 4 uker. Forutsatt at de får fullt omfang av skadene som senket fregatten). Men her er det neon som skal beskyttes. Du vet når tiden går og et år er omme er litt av sjokket kommet på avstand. Man glemmer fort og ett år er lang tid. Nok tid til at det blir formildende omstendigheter for sabotørene og jenta som sovnet på vakt under navigasjon.
De ansvarlige burde vært fengslet omgående. I Norge er disse kjeltringene ikke en gang suspendert!

Det gir visst høy status blant unge kvinner å tjenestegjøre i forsvaret. At hele 4 av 5 navigatører på Helge Ingstad er kvinner er rett og slett tragisk. Blir det krig er de syke eller gravide alle sammen. Jeg har selv vært i militæret og sett selv av kvinner ikke er i nærheten av å matche gutter på samme alder hva angår fysiske tester. For eksempel 5 mila med full oppakning. Den gang var det 2 jenter fordelt over 2 kompanier (ca. 950 mann). Den ene jenta kom i mål om natten, vel 3 timer at siste tjukkas var i mål. Hun andre måtte kjøres på legevakten, sannsynligvis pga. at hun faket seg syk, for enste dag var hun merkelig nok ute på oppstillingsplassen og så helt fin ut. Kvinner i militæret svekker forsvarsevnen, sånn er det bare uansett hva kråkene hos likestillingsombudet sier. Disse kråkene skader landet vårt så hele dritten burde vært nedlagt. De gir seg aldri før siste mann er gruset og sitter bak lås og slå.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.