Sport og spill

mortimer68
26.10.2020 kl 22:40 5457

Forslag om å utstede fullmakt til styret til å kjøpe Selskapets egne aksjer (23. Oktober) Ekstraordinær generalforsamling 6. November:

Styret er av den oppfatning at prisingen av Selskapets aksjer i perioder vil være attraktiv. I tillegg til at det er ønskelig å kunne erverve egne aksjer som hel eller delvis finansiering av mulige oppkjøp. Styret foreslår derfor at generalforsamlingen fatter vedtak om at styret kan erverve egne aksjer som inntatt nedenfor.

1. Selskapet kan erverve egne aksjer. Styret tildeles fullmakt til å foreta slike erverv på vegne av selskapet, og kan videre avhende slike aksjer. Fullmakten skal kunne benyttes som et finansielt instrument, ved at styret benytter likviditet til å handle aksjer i selskapet. Videre skal fullmakten kunne benyttes i forbindelse med oppkjøp eller andre transaksjoner hvor selskapet skal yte vederlag i form av aksjer.

2. Den høyeste pålydende verdien av de aksjer som selskapet i alt kan erverve, skal ikke overstige 10 % av aksjekapitalen. Styret kan benytte fullmakten en eller flere ganger innenfor rammen av den angitte samlede pålydende verdi. Det kan erverves nye egne aksjer til erstatning for egne aksjer som avhendes.

3. Det minste og høyeste beløp som kan betales for den enkelte aksje er henholdsvis NOK 1 og NOK 25 pr aksje. Styret fastsetter prisen ved avhendelse av selskapets egne aksjer.

Ser vel greit ut, dette?
Redigert 21.01.2021 kl 02:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.