Olje

imijdodimidi
17.11.2018 kl 11:54 4366

helloween skrev ??omg
In the last year Interoil paid for the purchase of materials for the corrals and the community built them. In this way, a sense of belonging has been cultivated and the oil company has been able to advance in its operations. It has been an exercise of mutual benefit. That is the ideal of the multinational, grow hand in hand with the communities. His future plans are to expand his presence in Colombia and in South American countries such as Argentina .
Iox står over ulike utfordringer, saker løser seg underveis! Derfor er så treg med utviklingen det er klart. Det er svaret på blant annet hvorfor wo med Vikingo trengte tid. Men det som jeg liker mest er at de kjemper og ser i framtid som en suksess. Vanskelig er det å komme fram uten statlig støtte. De sier vi er ikke stat så en kan tenke hva er det som skjer der og hva kreves av befolkning. Iox støtter befolkning som er helt normal men de er ikke nødhjelp organisasjon som folk der tenker sansinglvis. Det er risiko selvfølgelig for oss og ingen tvil høy risiko med investering i Iox. Som sagt ingen risiko ingen penger.
Til slutt det kan hende at det kommer akkurat den tid som Iox håper på og det er statlig støtte for videre utvikling på oljenæring i Kolumbia med sosial aksept.
Vi får se eller generalen eller begravet. Ingen imellom.
Lykke til!
Redigert 17.11.2018 kl 11:58

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.