Olje

18.11.2018 kl 13:05 2723

Dette betyr at Abu kan sove tryggare i si himmelseng, at risikoen for å møte, i draumeland, ein krigsmåla øko-
duyakrigar med sumarfuglteiknet i panna, i kamp for habitat, jord, vatn, familie og....for skaparverket,... er kraftig redusert!

Det betyr og at Abu vonleg kan unngå å treffe på i draumedøra, sin mest formidable og farlege opponent, gymnasiasten/studenten/idealisten som med sjukeleg empati øydela familiemiddagar i verbal kamp mot språksentralisering og for å berge det tapte og forgifta jordiske paradis i Saigondeltaet. ...Rundbrennaren, energibunten frå "Sjeduland" som hata å la andre bryte målsnora, med saft og styrke i armar og bein, som såg alle karakterar under S som eit resultat av latskap eller dumskap.
Mot den karen, Abu sitt eige vonde samvet fordi Abu umerkeleg har kome rundt døra og no er på feil side, ..... er Abu dømd til å tape!
Men dette gjenferdet er heldigvis ganske trygt parkert i den gamle totaktaren langt ute på venstresida i ei bortgøymd hjernevinding i Abu sin hjernebark.!
Kan likevel Abu få lov å vere STOLT av si investering???
Redigert 18.11.2018 kl 13:22

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.