Farma

Move Along
29.10.2020 kl 00:37 3839

Bare GLEM «Wang er al.» Det er ikke en kvalitetssikret eller troverdig kilde. Det er det de kaller «smoke and mirror» vitenskap. De bare repeterer det som allerede er vitenskapelig kjent/bevist bl.a av Dr. Wendy Maury og hennes team på University of Iowa, for å fremstå som troverdig, men «utdyper» forskningen på dårlig skjult vitenskapelig vis til å bety noe mer som IKKE er vitenskapelig bevist. I dette tilfellet ved å indikere at bemcentinib ikke angriper riktig inngangsportal. Mest sannsynlig bestillingsverk for en annen medikament som har effekt på denne andre «inngangsportalen» eller (hvem vet, Voleon Capital? etter å ha følgt med nøye og lenge her er jeg helt overbevist om at det er flere av de mest aktive «baiserene» her på BGBIO forumet som er direkte betalt av Voleon for å snakke ned aksjen så Voleon kan tjene mest mulig penger på «usikre» investorer). Uannsett, er det slik at ResearchSquare og «Wang et al.» ikke er peer reviewed, det er folk som den ene uken uttaler seg som eksperter på mikrobiologi og den neste som eksperter på virologi, og i neste artikkel eksperter på et helt annet felt. Wang Shuai (ikke en gang «Dr.»
Wang?) kan umulig være spesialist på alle disse områdene han utgir «vitenskapelige» artikler om. Be aware of fake news! Ikke tro på alt som skrives og siteres her. Følg med på hvem som skriver og gjør deg en egen tanke om hva de skriver og ikke minst hvorfor. Hvorfor, eksempelvis, ønsker både Bliss og Bulldog nå å gi «Wang et al.» og «ResearchSquare» kredibilitet som en troverdig kilde...? Det er helt åpenbart ikke troverdige kilder. Men hva ønsker de å oppnå med å dele konklusjonene fra disse såkalte kildene? Ja, at bemcentinib er på villspro når det gjelder medikament mot covid-19! Men, «vi er på samme siden folken», «vi beholder troen på kreft-studiene (for nå)» og kanskje når vi er nedi kurs kr 15 vil vi også kjøpe BGBIO «med
begge nevene» basert på kreft-studiene alene. Ikke hør på disse folkene! De jobber iherdig med å så tvil og senke denne aksjen, og det er ingen grenser for hvilke virkemidler de vil benytte seg av i så måte, inkl. å spre fake news og vitenskap baser på ikke troverdige kilder.
Redigert 21.01.2021 kl 07:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.