Industri

Idiotikontroll
30.10.2020 kl 18:30 3848

Kombinasjonen av utbytter og tilbakekjøp har fungert meget bra for større verdiaksjer i USA. mye av grunnen til at kursen har vaket på disse nivåene i alle disse åra har vært at yara har hatt en moderat utbyttepolitikk. Nå kjører man hardt på med både ekstraordinært utbytte som forhåpentligvis vil løfte kursen nå mot november og ett tilbakekjøp som vil ta imot fra de som dumper. Påfulgt av en ESG strategi som skal presenteres. Det at pengebingen skrumper litt bekymrer meg meget lite, da YARA er blant de mest solide selskapene på børs og derav har god kreditttilgang og gode renter.

Jeg går ikke å drømmer om årlige utbytter på 12%. Men husk at når neste børststorm har lagt seg og alle sitter fulllastet i Merkur selskaper som aldri kommer til å tjene en krone, ja da vil 6-7% avkastning på pengene virke forlokkende på mange skakkjørte forvaltere og fond. Og for hvermannsen som har tapt halve formuen på ett selskap som kun eksisterer i en kul 3-D presentasjon og har 4 ansatte.
Redigert 20.01.2021 kl 21:17

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.