Industri

Hammers
31.10.2020 kl 23:03 7568

2019 var et finansielt godt år for VEKSTAKSEN VOW. Et selskap som tidligere har vært BØRSVINNER i et par år i form av SSHIP.
Utbytte tilsv hele den opprinnelige aksjekapitalen ble delt ut i Q1 dette året selv om denne typer aksjer programmessig "skal" gå på store tap i oppstartsfasen på børs. Det samme "programmet" gjelder bare ikke for VOW!

Q2 gikk også godt, men det nye utbyttet som da var planlagt ble omfordelt til oppkjøpet av ETIA.
Et KLOKT valg av styret. Et som aksjonærene bifalt!

2020 er et omstillingsår.
Såkornet er handlet inn og plantet, man inngår nye kontrakter som aldri før og strategiske partnerskap knyttes i ett sett!
Man rigges for STERK VEKST fra 2021! Dette blir året der innhøstingen BEGYNNER!

EU og større enkeltbedrifter varsler at man ønsker omstilling til NULLUTSLIPP. VOW har løsningene til deler av dette problemet.

Bare siste mnd har man varslet et samarbeide med FLERE aktører;
- Tinfos i Indonesia/Malaysia. Her VIL det uansett komme leveranser for å fjerne plastberg i området. Potensialet er enormt!
- Spanske REPSOL er en STOR global aktør, men trolig mest i Europa? Også HER er markedet enormt! Selskapet følger EU's mål.
- Tor Holm (solid fyr innen tekn løsninger innen cruise) fikk i høst ny jobb for å ta seg av USA-kontoret til VOW. Mange GIGANTER der.

Sett i sammenheng; Her snakker vi om ASIA - EUROPA og USA.
Sistnevnte der man kan vente seg nyheter rundt en eller flere av de STORE aktørene i landet.
Man posisjonerer seg over hele verden - og man befinner seg midt i grøtfatet med de tekniske løsningene man har for å få til nettopp 0-utslipp.

Når Corona etter hvert gir seg (og aftersales tar seg opp), når vaksine kommer og verden på nytt normaliserer - ja så blir dette KNALL fra 2021 og utover! Normalisering - inkl presidentvalget i USA - må først finne sted for å få FULL effekt!

Hilsen Hammers
Redigert 21.01.2021 kl 06:22

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.