Industri

Rockall
02.11.2020 kl 21:41 808

Dette er vel Hermanruds favoritt, hva..? Jakter den på det grønne..? Ja, det ser slik ut, og innen kunstgjødsel er det mye å hente på det grønne mye. Om YAR gjør suksess på ammoniakk framstilt på fornybar energi, så kan det hende at det åpner seg en ny mulighet, nemlig slik ammoniakk som drivstoff Tim skipsfarten. Mye større energitetthet enn hydrogen. Ikke like grønt som hydrogen om man kun ser på utslipp uten å ta hensyn til noe annet, men med energitettheten, så...

YAR blir sett på som en trygg sak å ha i porteføljen, trolig ikke dumt i disse tider. De siste tre åra har kursen ligget over 350 i en tydelig lengre samlet periode enn under 350, og dette ekstraordinære utbyttet har blitt nevnt som en kurstrigger. Så sent som i august var kursen på 390, så hvorfor under 340 nå..? Jeg tror på byksing opp i nær framtid, men det er bare hva jeg tror, og ikke bare ut ifra lav RSI-verdi. Når YAR går opp, så kommer det gjerne bratte klatrevegger, og da går det fort unna.

Det skal være mulig å finne mer risikable kjøp.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.