Industri

Inord
20.11.2018 kl 09:29 7605

Interessant å se hva kineserne selv sier om oppheving av straffetoll på silisium fra EU.

Dårlig oversettelse, men hovedpoenget kommer klart frem:

https://translate.google.no/translate?hl=no&sl=zh-CN&u=https://news.solarbe.com/201811/20/298718.html&prev=search


Ifølge industriens innsidere, fra den nåværende innenlandske PV-industrisituasjonen og produksjonen og utvidelsen av polysilikonforetak, er Kinas polysilikonmaterialeimportbehov ikke lenger sterk. Med andre ord, uansett eksportfaktorer, har produksjonskapasiteten for polysilisium blitt en realitet, og dermed Kina trenger ikke å implementere "dobbelt motstand" til EU polysilikon. Samtidig som fokuset på Kinas PV-modul og batterieksporten fortsetter å skifte fra utviklede land til fremvoksende land, har fokuset på Kinas PV-industriutvikling flyttet fra utlandet til hjemmemarkedet. EUs forlengelse av "dobbelt-revers" -perioden har ingen vesentlig betydning.

Videre vurderes det å være ytterligere likt å dømme fra dagens markedssituasjon og Kinas politikk for å legge vekt på samarbeid og vinn-vinn, vil handel friksjon innen Kina og EU innen solenergi-produksjonen bli ytterligere lettet, og den vil utvikle seg i en mer rettferdig og åpen retning. Bare når markedet er fullt konkurransedyktig, kan solenergiindustrien blomstre. Det bidrar mer til å fremme og bruke ren energi.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.