Farma

Bliss
08.11.2020 kl 12:37 1561

Det er jeg, Bliss, den rettroende og høyt aktede lovsang lederen i menigheten, som er tildelt den ære å lese fra menighetens trosbekjennelse denne søndag formiddag:
Vi må i ett og alt ære vår profet (BGBIO) og aldri stille noen spørsmål ved hans suverenitet og troverdighet.
Vi må aldri bli som dem i de ugudeliges verden som tror at kunnskap, forståelse og utvikling kan fremmes gjennom kritiske undersøkelser og refleksjoner. Nei, og atter nei, vi tror den slags bare avler tvil og anfektelser som i verste fall kan resultere i frafall fra vår hellige tro.
Vi må alltid tale med samstemt tunge og utrope rikelig med hallelujarop for å ære vår profet og hans hellige skrift, og vi må respektere og ta godt vare på våre brødre og søstre som på denne måten er lydige mot sannheten.
Enhver som stiller kritiske spørsmål eller sår tvil ved den minste tøddel av det som står skrevet i våre hellige skrifter må kastes ut av menigheten, boikottes og overlates til forbannelse i de fordømtes verden.
Kjære trofaste menighetsmedlemmer, la oss leve i visshet om at vår gud, selveste mammon, vil velsigne oss med alt det våres hjerte begjærer i rikelig monn den dag i dag og i all framtid.
Amen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.