Olje

polion
22.11.2018 kl 08:34 5268

Ser at mimsa gnurer på med sitt, uten å ha noe som helst vettugt å komme med. Her drikkes det fremdeles heftig på fullstendig tomt hode. F.eks. denne:

Ref. mimsa: «Det er faktisk dagens realitet, så for øyeblikket har jeg rett i at Tunisien eventyret ikke har vært noe høydare».

Dum, dummere, dummest. Dette vitner om at mimsa ikke er i stand til å oppfatte essensen i andres innlegg, ei heller hva han selv har lirt av seg. At en kraftig dipp i oljepris, samt nedgang i PEN-kursen, skal være en bekreftelse på at han i noen grad har hatt rett i Tunisia-satsningen, blir bare fyllerør eller en 12-årings resonnement. Det skal nemlig gå enda noe tid før det endelig viser seg at polion, Mr. Sannes, Mr. Sveaas og ikke minst den yndige Celina Midelfart har satset på den riktige hesten. Sannsynligheten for at oljeprisen kommer tilbake og vel så det (i alle fall innen et 1-2 års perspektiv) er større enn at den blir liggende på dagens nivå. Og med den ekspertisen PEN har benyttet seg av i forbindelse med Tunisia-dealen, er det også meget gode sjanser for en fremtidig tunisisk hydrokarbonfest.

Enda et kameratslig råd til mimsa: «Skal du yppe deg på forumet, så plukk ut debattanter som er på ditt eget beskjedne nivå. Det du har kommet med på denne tråden står til fullstendig stryk, det er både sørgelig, trist og kompetanseløst».

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.