Grønne aksjer

Odi.1
12.11.2020 kl 11:24 12800

KimLee : " Kanskje dette fornybar prosjektet gjør at en samarbeidspartner går tungt inn i SBX og kommer helt øverst på aksjonærlisten.
Da blir man mye tryggere på SBX men da er den plutselig ikke så billig lengre. "

Meget enig her, om ikke indirekte det er samarbeidspartneren, så trenger SBX en litt solid eier på toppen av listen, en med godt kapital tilgang.
Innen Fornybar vil det bli mange utfordringer, og da må også chaset være solid.
Vil tro ledelsen jobber med slike utfordringer nå, spørsmålet er jo hva dem har å tilby som blir konkret med fornybarsatsingen.

Slik eierskapet er nå , vil det holde om det "Bare" er en Båt som skal leies ut . Da må også leietiden/kontrakten være så stor at det gir bunnlinje i prosjektet.
Også tidsaspektet vil være avgjørende , er dett ett halvt år - 1-2 eller 5 års avtale, vil få betydning.

Hadde nærmest gitt opp denne , men kontrakten for Eagle 4 måneder og Voyager 3 , kombinert med at vi nå skal få noe helt nytt om Fornybar innen nyttår , gjorde plutselig SBX spennende igjen. Dessuten var det også mer i Oktober en hele resten av året å gi priser på. Tipper vi snart får enda en hyggelig melding her.
Redigert 21.01.2021 kl 08:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.