Farma

Londonmannen
22.11.2018 kl 22:32 2081

Liang
Ikke vær ukritisk til analyser en part har betalt for. Normalt vil slike analyser ha en eller annen agenda. I tilfellet TRVX er det vel trolig at noen i ledelsen ønsker kursen opp. I tilfellet PHO har det skjedd en del som tyder på at noen høyt opp ( les styreformann) kan ha interesse av at kursen i PHO ikke kommer for høyt. For hvorfor tillater ledelsen i PHO at en artikkel på HO med fullstendig feilaktig innhold får passere uimotsagt? Underlig. Hvorfor tillater man at Q3 blir en slik rotete forestilling at markedet sitter igjen som et stort spørsmålstegn? Hvor blir det av den Bellete som fremstod både optimistisk og fremoverlent på Q2?
Og her kommer det en analyse som er svært så konservativ.

Er det noen oppe i toppen av PHO som har en annen rolle der man vil være tjent med at aksjekursen holdes lavt i overskuelig fremtid? Er det noen som jobber imot eierne? Ja, man kan saktens begynne å lure.

Jeg er meget spent på hvilke guiding ledelsen kommer med senest ved Q4 presentasjonen. For dersom det er noen høyt oppe som spiller på to hester, og som sitter i sin stilling primært for å ivareta utenforstående sine interesser, ja da bør vedkommende røkes ut og skiftes med en som har selskapet og aksjonærene i fokus.

Men poenget er at analyser noen har betalt for å få gjennomført, så er det ikke uvanlig at slike analyser blir beheftet med en lojalitet til den som betaler for analysen. Så man bør ikke sluke alt rått og heller stille seg litt kritisk til hva som fremkommer.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.