Olje

007 James Bond
23.11.2018 kl 13:01 4442

Nå har du satt deg selv i gapestokken, Solan Gundersen :-)
Her inne svever menigheten i full rus, og evner ikke å få en eneste fot i bakken. De hevder at jeg ikke har argumentert i mot dem, noe jeg gjør hele tiden.
Saklige argumenter som imøtegår en masse flås her inne, som for eksempel at IOX driver med overskudd allerede. Det gjør de definitivt ikke. De får et dundrende underskudd i 3. kvartal, og et betydelig underskudd i 4. kvartal. I januar 2019 forfaller obligasjonsrenter på ca 1,1 mill dollar. Den vil bli tung å svelge, om de samtidig skal bore to nye brønner. Det tok ca 2,5 mndr fra borestart til produksjon på Vikingo. Så 1. kvartal 2019 kan også garantere stort underskudd. Med vellykket drilling og godt produserende brønn kan IOX i beste fall levere balanse, eller et mindre overskudd i 2. kvartal 2019. Og disse tallene kommer ut offisielt først i august 2019.
Så ventetiden blir turbulent. Om IOX skal unngå emisjon i perioden, må de vinne i lotto. Desto lengre utsettelse av drilling, desto vanskeligere(les håpløst) uten emisjon. Oljeprisen går også hardt ut over inntjeningen, når IOX som mest trenger den.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.