Offshore

Met1976
18.11.2020 kl 11:09 3570

Tror mange ikke har fått med seg hvor fordelsaktige de lånebetingelsene er etter restruktureringen nå- de har mulighet til å sitte ut en god krise, det er tatt høyde for tap ved skroting/gi-bort-priser på de ca 30 gamle båtene som skal vekk og de sterke eierne er alle emd videre for fullt. Til denne prissettingen er det verdt et lodd for min del

Sikkert ikke mange som har abonnement på haugesunds Avis her så jeg sakser et sitat derfra (kan ikke skse alt pga forumregler) :

LPS:
– Vi har cirka 10 prosent av omsetningen vår mot havvind allerede, noe som er en god start. Men vi tror det blir enda mer aktivitet mot vind de neste årene. Det er naturlig at vi tar del i det markedet, noe vi skal fortsette å gjøre, sier han, og forteller at det nylig ble undertegnet to nye kontrakter i Taiwan innen offshore vind.

– Hvor tror du selskapet er om fem til ti år?

– Vi kommer fortsatt til å jobbe med subsea, vi kommer til å jobbe med havvind, og vi kommer til å være store innen PSV og ankerhåndtering i enkelte geografiske regioner som i dag er Norge, Storbritannia, Brasil og Australia – der vi er blant de største rederiene i alle regioner.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.