Grønne aksjer

nemi's
21.11.2020 kl 09:14 2898

Det sier alt når REC nettopp har hentet inn 1000MNOK av aksjonærene. Men skal bruke 32MUSD på å betale renter i perioden desember20 - juni22. Penger opp i luft! Ikke en gang til nedbetaling av 150MUSD i lån. Kun renter!

Dette står på s.32 i Q3-presentasjonen.

Ingen større, strukturelle investeringer er budsjettert med for ML; anlegget anno 2012. Kun investeringer til restart av de urgamle reaktorene.

Og REC sier samtidig at semi-bransjen med salg av polysil of silangass fra Butte kun skal generere lusne 13MUSD i cash inflow i samme periode. Ikke rart Butte er pantsatt til 11.5% rente i REC04. Butte er CCC- sikkerhet for långiverne.

REC driver videre fra dag til dag for aksjonærenes regning. Sånn er det faktisk!

REC har ingen kontroll over egen fremtid. REC's eneste håp er at forbrukere er interessert i å kjøpe dyre US-produserte solarpaneler med lav effekt. Altså, å bruke mer penger for arealineffektive paneler. Sånn var markedet anno 2011. Men det holder ikke i 2023. REC produserer dyr second-grade FBR i ML, til multigrade paneler. REC har heller aldri gjort annet.

Derfor sa REC "by 2023". Og med alt mulig forbehold. REC's påståtte kunder i US har ingen kunder noe sted. Og REC's kunder produserer null og niks.

Eneste grunn til at cash har økt hos REC siste to kvartaler, er at REC har mottatt CARES-ACT loan fr Trump i år. Men som dere ser i presentasjonen, tilbakebetaling av disse er allerede periodisert i årene fremover.

REC brenner penger i heidundrendes tempo!

Snart fyker det ytterligere 20MUSD i indemn. loan til Nordea. Det er den eneste neste nyheten dere nå venter på.

Og med nytrykte aksjer til 370 mill totalt, er utlån til short nedstrøms eneste måte for aksjonærene å finne måter for ROI.

Bare vent til dette braker løs!
Redigert 21.01.2021 kl 06:28

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.