IKT og Tech

marked
21.11.2020 kl 10:04 7640

Xplora Technologies er noe så sjeldent som et suksessrikt norsk selskap som lager smartklokker med telefon, for barn og som samarbeider med store IT- og tele-giganter, + Tesla (?) Selskapet ble notert på Merkur Market onsdag denne uke. https://investor.dn.no/#!/Aksje/S1405/XPLRA-ME/XploraTechnologies Anbefaler alle som ikke kjenner selskapet å bruke deler av helgen på å lese seg opp på selskapet.

«Xplora Technologies XPLRA-ME (Merkur Market)
Xplora er et plattform- og serviceselskap, og en industriell leder i markedet for barns smartklokker. Xplora ble grunnlagt med målsetningen om å gi barn en trygg introduksjon til et digitalt liv, samt en bedre balanse mellom skjermtid og fysisk aktivitet. Xploras visjon er å legge til rette for at barn rundt i verden kan erfare hvordan deres daglige aktiviteter kan skape verdier og utgjøre en positiv forskjell. Selskapets hovedkontor er i Norge med virksomhet i ledende europeiske markeder.»

Selskapet har en flott hjemmeside for salg av smartklokkene, og samarbeider med Elkjøp, Komplett, Power, Fjellsport m.fl. Sjekk ut https://xplora.no/ Det er nok mange som skal kjøpe slike smartklokker med telefoni i julegave til barna.

Xplora Technologies guider kraftig opp på salgstall og omsetning. Jeg ser aksjen over 100 kroner på litt sikt, etterhvert som selskapet rapporterer om solide salgstall og melder om ytterligere samarbeid med IT- og Telegiganter. Materialiserer det seg et samarbeid mellom Xplora og Tesla som markedet har spekulert i, er kursen tresifret på meget kort tid. Aksjen har derfor naturlig nok skutt i været siden børsnoteringen.

Selskapet går nå inn i sin antatt sterkeste periode i året når julehandelen starter. Kommende uke ser vi Xplora fort over 30 - 40 kroner.
Redigert 21.01.2021 kl 08:22

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.