Offshore

rosgun
26.11.2020 kl 19:56 2773

7)Safe Caledonia ble bygget i 1982 på GVA Kockums yard i Sverige til et Pacesetter-design og fullførte en 20-årig levetid i 2012/13, forbedret innkvarteringsfasilitetene og forlenget skipets strukturelle levetid.

Med opptil 454 senger tilgjengelig, et stort dekkområde og betydelig lager og butikker (150 m²), tilbyr Safe Caledonia utmerkede fasiliteter for bygging og vedlikehold med høyt innkvartering. Verkstedet, nedleggingsområdet, 9 kontorer og 67 klientarbeidsstasjoner kan endres i henhold til klient- og prosjektspesifikke krav.

8)
De oppgraderte Tender Support Vessel (TSV) -funksjonene tilbyr også godt forlatelse, generell tilkobling og rengjøringstjenester for å støtte plattformavvikling.

Safe Scandinavia ble bygget i Aker Verdal i 1984 i Aker H-3.2-design. Fartøyet ble oppgradert i 2003 og ble gjennomgått en 20 års livsforlengelse i 2014. Safe Scandinavia fullførte en omfattende og kompleks ombygging til et Tender Support Vessel i 2016.

Utstyrt med høy- og lavtrykksslamepumpe-, blandings- og lagringsfunksjoner har fartøyet muligheten til å støtte wireline, coil tubing og sementtjenester supplert med en høy standard på overnatting, kontorer, verksteder og tjenester. Safe Scandinavia kan også støtte riggfri brønnintervensjon eller kan konfigureres med en modulrigg eller plattformstopp for å utføre bore- eller arbeidsaktiviteter

9)Safe Nova og Safe Vega ble konstruert på COSCOs Qidong Shipyard til et forbedret GM500A-design, med 500 senger, et DP3-stasjonsholdingssystem og et 10-punkts fortøyningsarrangement for fleksibel og effektiv drift i de tøffeste offshore-miljøene.

Begge fartøyene er ASV-er med høy spesifikasjon som inkluderer moderne og komfortabel innkvartering, velferds- og fritidsfasiliteter, moderne klientkontorer og møteområder og noen av de mest avanserte livreddende systemene offshore som er tilgjengelig.

Prosafes avtale med COSCO Shipyard muliggjør fleksibel levering og langsiktig finansiering av Safe Nova og Safe Vega. Begge skipene nærmer seg ferdigstillelse med en planlagt bevarings- og strategisk stabling-modus i verftet og kan være klare til operasjoner over hele verden fra 2019.
Redigert 21.01.2021 kl 08:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.