Offshore

rosgun
29.11.2020 kl 08:29 2237

Mener jeg leste at utfallet kommer ila november , dvs mandag det da. Mulig det har blitt utsettelser pga corona. Sist de vant klart i retten doblet kursen seg. Mulig det skjer igjen😊 i ankesaken. Skal vel ganske mye til for å ikke vinne i en slik sak igjen. Kan ikke se hva slags nye opplysninger som har kommet frem som skulle gjøre at motparten vinner.
Eneste indikasjonen må være at den gikk over 40% på en dag her med stor omsetning... Regner med at noen ville inn. Hvem vet? Kanskje noen visste eller kunne sannsynliggjøre utfallet av rettssaken allerede da.

https://finansavisen.no/nyheter/jus/2020/07/20/7548700/westcon-og-prosafe-strides-om-en-halv-milliard

Ser ut som dommen kommer 1. kvartal 2021. Rettssaken ble avsluttet fredag 19.11. Tirsdag 24.11 gikk aksjen opp over 40%.....mulig utfallet allerede da sa seg selv. I motsatt fall ville vel kursen ha gått ned😃.

Tror anken fra Westcon kom pga følgende:
Hvis lagmannsretten opprettholder tingrettens dom, kan over halvparten av egenkapitalen i Westcon ryke. For Westcon er saken svært viktig. Medregnet renter og saksomkostninger lyder kravet fra Prosafe på 484,5 millioner kroner. Det utgjør 57 prosent av den bokførte egenkapitalen, som ved seneste årsskifte var på vel 850 millioner kroner.

Hvis summen de ble dømt til å betale er så høy vil man sjelden unngå å anke. Man kommer til ett punkt hvor man sier: Hva har vi å tape på å prøve? Mer desperasjon enn realitet ...,.,, høres det ut som..... ( kan tyde på at det var luft i og med kursen bykset 40%)

Mao er det mange gode triggere som kan ramle inn i denne aksjen og regner med at de største aksjonærene ikke selger (55%)... de har inngang på mellom 12-25 kr så her blir det action oppover på hver minste antydning til positivitet. Denne aksjen vil være eksplosiv ved høyere omsetning enn sist uke. Den er lav med lav omsetning , men tikker interessen opp og flere aksjer omsatt vil skremmepostene forsvinne og det endelige potensiale vises. I mitt hode er det vi vet nå minst en kurs på kr 3.

Blir dommen opprettholdt kommer det en halv mill på konto. Ser ikke helt for meg konkurs, emisjon eller andre store nyheter på finansieringssiden. Et marked i vekst,50% utleid i 2021, økende oljepris, muligheter innen andre segment; havvind +++. Som Erna sier- ikke nedlegging av oljeindustri men omlegging.......
Redigert 21.01.2021 kl 06:06

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.