Farma

Londonmannen
29.11.2020 kl 14:34 12007

Er helt enig med deg i dine vurderinger. Meget overbevisende og sterke resultater BGBIO har oppnådd innen kreftforskning og selskapet har ganske så sikkert 2 fase 3 studier opp og går i løpet av 1H21. Og vi vet jo hva som ofte skjer med en medisin som funker på en sykdom det ikke er andre alternativer til.

Covid 19 vil kunne bli en fantastisk bonus. Men, glem ikke at BGBIO slett ikke er avhengig av suksess med covid-19, for å oppnå suksess. Covid-19 vil, dersom de lykkes, kun bli icingen på et ellers fantastisk «bakverk».

Kurs 80-100 i løpet av desember høres fantastisk ut, kanskje vel optimistisk. Men slår de til med glimrende resultater presentert på ASH så kan mye skje. For vi ser jo at interessen rundt BGBIO har vært heller laber det siste året. Med gode resultater på ASH vil nok interessen øke betydelig, ikke minst fra utenlandske investorer. Samtidig sitter en heller stor andel aksjer på hendene til de 10 største eierne. Og dette er investorer som neppe har til hensikt å selge seg ut på disse nivåene. Men det gjør det også vanskelig for et BP å kjøpe opp BGBIO, dersom det skulle bli aktuelt. TM vet nok hva hans aksjer er verdt.

Som jeg har sagt tidligere, med storeslem på begge de to kreftkonferansene, ASH og LMCC, samt et positivt resultat for covid-19 så blir det fantafenomenalistisk. Men selv om covidt 19 svikter vil BGBIO bli en fantastisk investering i årene som kommer. Det er jeg ikke i tvil om. Men det kan altså bli; fantafenomenalistisk! Den som lever får se, sa brura!
Redigert 21.01.2021 kl 08:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.