Offshore

rosgun
30.11.2020 kl 06:24 1806

Ja, bare så underlig at kursen skulle gjøre et byks etter at rettssaken pågår/var ferdig men dom ikke avsagt. Kan noen ha forutsett utfallet? For å vinne en anke er jo aktuelt kun hvis
det fremkommer nye opplysninger. Å tro at kravet ikke blir omgjort er mest nærliggende spør du meg, men sannsynlighetsberegning må flere få drive med.

Fra forrige dom:
Prosafe opplyser i en melding torsdag at selskapet har vunnet rettssaken mot Wescton Yards angående konvertering av Safe Scandinavia. Stavanger tingrett har besluttet at Westcon må betale tilbake Prosafe 344 millioner kroner. I tillegg må Westcon dekke renter og 10,6 millioner i saksomkostninger. - Vi er veldig glade for å se at Stavanger tingrett har bestemt til vår fordel så og si i alle punkt. Dommen representerer full tilbakebetaling av beløpet vi krevde, sier konsernsjef Jesper K. Andresen. Nyheten sender aksjen opp 12,31 prosent til 14,60 kroner på Oslo Børs.

Merk: Fått medhold i så og si alle punkt😊

Skjønner ikke hvordan dette skal snu seg 100% i en lagmannsrett og plutselig bli negativt for PRS når de fikk medhold i nesten alle punkter i tingretten. Når summen er så stor for verftet har de ingenting å tape, men redd for at de igjen vil sitte igjen med svarteper og enda fler saksomkostninger. Har du sprukket med 1,5 mrd over estimatet som var 1 mrd, da er det ikke snakk om småpenger akkurat. Husk at det også kan ende med enda større utbetaling til PRS enn det opprinnelige beløpet i en ny runde.
Redigert 21.01.2021 kl 06:06

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.