IKT

Vintertid
GIG 30.11.2018 kl 10:05 3830

Det er mye spinning og fantasi på forumet her. Det kommer egentlig ingen seriøse innlegg ettersom tallknuserne har gitt opp, i alle fall for en stund, da det er vanskelig for dem å lage senarioer som henger sammen.
Og Norne har jo f. eks. regnet litt frem og tilbake på dette med avtalen til HR. Alle ser jo tallene som kommer inn fra USA mht. oms for (inkl. topp og bunn) gaming, samt de vet jo noenlunde hva GIG kan forvente i % på en slik avtale fra HR’s users og oms….

Well, Mr Orakel / Warom, som er lite elektrisk om dagen, dette kan dere jo fortelle om, sant vel.

Men det som nok bekymre Norne, SEB og andre hus mest er jo det faktum, som ingen i GIG kan snakke seg ut av, alle oppkjøp så langt skuffer. Dårlig med synergier, dårlig med inntjening og implementering etc. etc.

Så det eneste som kan gi GIG litt troverdighet tilbake er informasjon om strategi hvor de kan sannsynliggjøre; forbedring, reelle synergier og implementering av oppkjøp i nåværende drift. Redegjøre for veksten av ansatte, spesifikke oppgaver og delmål for disse innen alle de såkalte brands. Redegjøre for reelle og realistiske (vekst) bruker tall og inntjening på, kort, mellom og lang sikt. Redegjøre for hva de (BOD autoritet) aksjer skal brukes på… annet enn bonuser og lign. Redegjøre for spesifikke mål med et nytt styre, et styre kan jo være nært eller fjernt i drift, hva skal skje?

Alle twitre og kvitrer om GIG, fra GIG selv høres det lite, men jeg håper allikevel det snart kommer synlige bevis, evt. via de nye folk (de erfarne folk fra Sverige) involvert, som kan gi aksjonærer troverdigheten tilbake.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.