Olje og energi

alex70
07.12.2020 kl 14:15 4437

Det under sier mye om verdien i DNO sitt felt i Kurdistan ( Tawke og Taq taq ). Det priser DNO sin eierandeler til minst 25 til 30 milliarder kr. Det er utenom Norske delen de har kjøpt en stund siden for 7 milliarder kr. ( Faroe Petroleum)

https://e24.no/boers-og-finans/i/6nageQ/dno-oeker-faroe-petroleum-budet-til-syv-milliarder-kroner

For Total den summen for sin 18 prosent andel i Sarsang-blokken i kurdistan. Da burte DNO få lett de summene over ved en salg av sin virksomhet i Kurdistan.
Det som er innteressant er at DNO sin kontant beholdning er snart størren børskursen. Det vil si mann for penger for å kjøpe aksjen med dagens kurs.
Det er noe gjeld i selskapet. trekker man gjelden i fra verdiene som gjenspeiler her, virker det som Aksjen burte stå i minst 30 kr nå. Interessant hva ?

Jeg mener DNO burte selge sin eierandel i kurdistand og synliggjøre verdiene og bruke de pengene til nye investeringer i grønt framtidsrettet Energi. Eller gi det som utbytte til aksjonærer som kan bestemme selv hva de skal investere i. Vi snaker om virkelig store penger her.

OBS !! Børs verdien på DNO er i dag ikke mer en 6,4 milliarder kr som er latterlig. Det er ikke tvil om at du for kjøpt 5 kr for 1 kr her. Derfor skal kursen opp... mye opp. Ikke noe tvil. Sterk Kjøp


TOTAL: SIES Å VÆRE I SAMTALER FOR SALG AV ANDEL I KURDISK OLJEFELT -BN
Oslo (TDN Direkt): Total er i samtaler om salg av selskapets 18 prosent andel i Sarsang-blokken i det kurdiske området i Irak for inntil 500 millioner dollar.

Det meldte Bloomberg News fredag, som viste til kilder med kjennskap til saken.

TDN Direkt finans@tdn.no

Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Redigert 21.01.2021 kl 04:03

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.