Olje

Nå gir vi gass
01.12.2018 kl 21:25 2838

Uansett er det verdt å gjenta. Det er nok ikke alle som har fått med seg dette. Dette er revolusjonerende innen transportsektoren. Som også de mer arbeidsmiljøvennlige elektriske bilene er. Et paradigmeskifte.:

"Nikola-lastebiler kan tankes med hydrogen på en hvilken som helst stasjon i vårt planlagte drivstoffnettverk. Nikola vil gi gratis hydrogen brensel i opptil 1.000.000 miles. Nikola vil også tillate at et ikke-Nikola hydrogenbil kjører på sine stasjoner. Nikola tror på null utslipp hydrogen og håper å flytte Amerika mot en ren drivstoff fremtid.
Nikola vil produsere sitt eget hydrogen på stedet via elektrolyse. Vertikal integrasjon reduserer markedssikkerhet, slik at Nikola kan kontrollere drivstoffpriser og holde dem lave for Nikolas kunder.
I 2028 planlegger Nikola å ha mer enn 700 hydrogenstasjoner over USA og Canada. Hver stasjon er i stand til 2.000 til 8.000 kg daglig hydrogenproduksjon. Nikolas europeiske stasjoner er planlagt å komme online rundt 2022 og forventes å dekke det meste av det europeiske markedet innen 2030. "

Redigert 01.12.2018 kl 21:26

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.