IKT

Gi_Fan
03.12.2018 kl 07:44 3332

Robroy, hvorfor ikke kommentere hva som er feil i Reservens svar?
Jeg kan ikke se noe feil med det, og den artikkelen du har lagt ut lenke til er komplett irrelevant for THIN tags.
Thins tag gir ut de samme 128 bit hver eneste gang den ser et elektrisk felt med riktig frekvens. "Enhver" med kunnskap om elektronikk kan lage noe som repeterer denne sekvensen. Det koster bare noen få kroner om ikke det også skal se ut som en thin tag. Skal det se ut som en så snakker vi fort om 40k-100k USD (men da kan kloneren masseprodusere tager til samme pris som thin selv eller billigere).
Artikkelen snakker om Kill password. Det kan brukes med standard Si tagger, men ikke med thin tagger som ikke er omskrivbare, og som artikkelen sier så er de ikke så veldig sikkert selv om det er et langt sprang fra å gjøre ingenting. Og dessuten er ikke det spesiellt ønskelig i "mobile marketing" at taggen slutter å virke etter første gangs tapping....

Den andre løsningen som beskrives er "shared secret", det kan brukes sammen med sterk cryptografi for å hindre kloning, men da har man flyttet problemet til nøkkel-administrasjon som er vanskelig og dyrt. I tillegg er tagger med sterk krypto dyrere å lage selv in konvensjonell silisium og helt umulig å lage i thin PDPS.
Redigert 03.12.2018 kl 07:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.