Farma

heilo888
09.12.2020 kl 11:09 5630

Jo det er riktig at rekrutteringen gikk tregt før pandemien, men det er nå satt igang massive tiltak for å øke rekrutteringshastigheten. Se Q3 presentasjonen/ webcast.

Antar mye av forsinkelsene kan taes igjen ved at hyppigheten av gallegangskreft er langt mer utbredt i land som S. Korea og Taiwan/Kina hvor man nå har startet å rekruttere pasienter.
Dessuten vil nye krav til inkludering og flere andre tiltak vise seg i form av økt rekruttering til gallegangstudien i USA/Europa allerede i Q4-2020 og ikke minst i H1-2021.

Behandlingen av gallegangskreft får en meget høy pris( pga. ODD). Med resultater som man hittil har vist så ligger PCIBs medisin an til å bli den nye Soc, og bli en blockbuster-medisin med et salg på over 1 milliard USD.
Tenker at en godkjent gallegangstudie vil prise PCIB alene til minimum NOK 500. Så har man i tillegg at ved godkjennelse vil PCI-teknologien kunne benyttes som off label i andre kreftindikasjoner.I tillegg har man FimaVacc og ikke minst FimaNac som kan utvikles til å bli mer verdifull enn FimaChem for gallegangskreft.
Redigert 21.01.2021 kl 08:46

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.