IKT

Vintertid
03.12.2018 kl 09:32 3653

Nå skall alle bli wow’et på CMD, well well

REF tidlig november i år; SEB jekker ned, TDN Direkt datert 6. november. Og de er så langt ikke kommet med noe annet og det er der heller ingen grunn til, enda!!

Følgende er opp til GIG at motbevise og eller overvise
- Det er fremdeles mange bevegelige deler i GIG-økosystemet, og til vi har mer klarhet rundt de langsiktige utsiktene for de ulike enhetene, samt når de ulike initiativene dukker opp i resultatregnskapet, mener vi at forholdet mellom risiko og avkastning ikke er attraktivt på kort til mellomlang sikt, heter det i analysen fra SEB.

Med den agenda’en «issued» for morgendagen er det heller tvilsomt om det skjer, blir helst noe «on the surface» info og ingen reell analytisk info, som gjør andre kan jobbe med verdisetting av selskapet på kort og mellomlang sikt.
Manglende realiteter gjeldende oppkjøp, utvikling og dårlige forklaringer på drifts tallene…… blir et enda større problem i Sverige, antar de som kvitre / twitre og bruker dette forum som en sosial event dagen lang, skjønner det!

Det er vintertid…. GIG Aksjonærer bør håpe at det snart kan bli vintertid (game on) for GIG

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.