Farma

Hugoil
03.12.2018 kl 12:46 1238

Godt observert av Donkey: "To PR som har gått til CR (en skyldes datavasking og en skyldes en PR som utviklet til CR) var i utgangspunktet mer enn vi kunne håpe på." jfr. ASH2017 med ASHabstract2018 indikerer det.

Nå vil jo etterhvert Lymrit-datasettet bli mindre og mindre relevant mtp. Paradigme, bortsett fra >primært RR-fraksjonen av Lymrit som de denne gangen oppgir spesifikt. Vi vet jo søren meg ikke om de kommemr til å rapportere noe mer på Lymrit - evt. på Q4 i slutten av feb19.

>sekundært vil også andre subgrupper i Lymrit være interessante framover - da som indikator for hvordan de 2 dosene kan tenkes å virke i RR Paradigme-populasjonen.

Det er en varians vi ikke vet så mye om og det er variansen/variabiliteten i pasientene som har og tilkommer "fortløpende". Den kan tenkes å variere ganske mye. NANO har jo forsøkt å snevre den inn med pasientinklusjonens - men dette er mer tekniks på blodverdier etc. Så alder og allmenntilstand kan bli endel forskjellig fra Lymrit, hvor NANO muligens rekrutterte relativt lett. Det vi ihvertfall vet nå er at Paradigme rekrutterer globalt - noe som kan tenkes å høyne variabiliteten - men da også gi mer robuste resultater,; kanskje på bekostning av resultatnivået.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.