Offshore

Volga
03.12.2018 kl 14:35 3870

Fortsatt svak utvikling for aksjen på en dag hvor børsen fyrer på alle plugger er urovekkende. Dårligst av seismikkaksjene så langt.

PLCS er jo nærmest en pennystock nå = +1øre gir store % utslag. Derav tenker jeg litt enkelt at den burde ha gått 10% når PGS og TGS går 5%. Men aksjen synes fortsatt å være frikoblet fra store endringer oljepris. Denne frikoblingen inntraff etter det svake Q2-resultatet. Ingen vil kjøpe aksjen nå en gang. Det forteller meg at det kan være noe galt her...

Den mest åpenlyse kan være at ~ 4 fartøymåneder = ~ 1,33 båt enda mangler sysselsetting i Q1. Uten denne sysselsettingen ser Q1 rimelig beksvart ut. Det ble tildelt kontrakter sent i desember i fjor med arbeid i Q1, så dette kan jo skje i år også. MEN akkurat nå vil ikke markedet priset inn dette. Gitt at kontraktene kommer og ift. dagens posisjon på båtene: Noen som har synspunkter rundt om nye oppdrag vil innebære mye ubetalt steaming, eller om det er rom for å fortsette sømløst i nærområdene av der båtene nå finnes?

Er det videre noen som har sett noen oppdaterte sektorrapporter eller selskapsanalyser? Begynner å bli urolig for at kontraktsmarkedet også er kjørt for 2019. Dette rammer jo PLCS særlig hardt siden de ikke har nevneverdig innteksstøtte fra et eget bibliotek. Har vært en veldig stille høst...

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.